» Noutati

TRUE CLUB

Duminic„, 1 mai, în sufrageria True Club va canta Prestige Orchestra. Plini de energie, 10 tineri talentați fac parte dintr-un concept nou de concert live.

Sursa: COSMOPOLITAN

[detalii...]


THE LODGE - PARTY GREAT GATSBY

The Lodge a organizat un super party GREAT GATSBY la un 1 an aniversar. Cum spectacolele marca Prestige Orchestra includ recitalurile 100% live, dar si show-uri cu trupa de cabaret, acestia au fost gazda muzicala la acest eveniment.


[detalii...]

REVELION 2016 - AMBASAD`OR EVENTS OTOPENI

Atmosfera a fost intretinuta pe tot parcusul serii de trupa Prestige Live Orchestra, Mattyas, iar surpriza serii a fost diva muzicii romanesti, nimeni alta decat Loredana Groza, care a incins si mai tare atmosfera printr-un show extraordinar.

Sursa: RadarMediaSpyNews

 

[detalii...]

PETRECERE CORPORATE LUBBERS - TIARA

LUBBERS Logistics Group a organizat petrecerea corporate unde muzica live a fost asigurata de Prestige Orchestra, formatie de coveruri pentru petreceri corporate.

[detalii...]

BERGENBIER COPORATE - SKY CENTER

Prestige Orchestra a sustinut un spectacol excelent la petrecerea corporate BERGENBIER. 

[detalii...]

SELGROS COPORATE - PLAISIR

Alege pentru atmosfera petrecerii tale corporate show-urile marca PRESTIGE ORCHESTRA. Flexibilitatea programului si a repertoriului, asigura reusita petrecerii. 

Muzica este ingredientul cel mai important pentru o seara de neuitat!

[detalii...]

AMROMCO - CORPORATE SKY CENTER

Balerinele profesioniste care acompaniaza Prestige Orchestra, reprezinta explozia de energie de care orice eveniment are nevoie. Momentele interactive si dinamice, vor impresiona toti invitatii si vor creea un moment unic de distractie.

Evenimente interactive si de calitate!

[detalii...]

PHOENIXY GUSTO - CRYSTAL PLOIESTI

Petrecerile intretinute de PRESTIGE ORCHESTRA electrizeaza atmosfera oricarui tip de eveniment prin intermediul show-ului memorabil, care intretine participantii la petrecerea corporate transformand evenimentul intr-un moment minunat si spectaculos.

Al 3 -lea an consecutiv alaturi de PHOENIXY GUSTO!

[detalii...]

PETRECERE CORPORATE OMV-INSIEME GRAND RESORT

Petrecere corporate OMV la Insieme Grand Resort. Momentele de spectacol si muzica live a fost asigurata de Formatia Prestige, formatie pentru evenimente renumita cu un repertoriu pe toate gusturile.

[detalii...]