Loading...

Cover Band Nunta

Trupa cover
Home / Cover Band Nunta

Cover Band Nunta

Cover Band nunta

Trupa de cover Prestige Orchestra sustine in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si in toata tara spectacole live la orice tip de petrecere fie corporate, receptie, concert, nunta, botez, petrecere de craciun cu muzica live. Genurile muzicale abordate de Prestige Orchestra sunt: rock'n'roll, dance, reggae, pop-rock, latino, disco, muzica populara de petrecere din toate zonele tarii, etc.

Iti doresti o nunta ca-n povesti sau pur si simplu vrei sa ai o petrecere de neuitat alaturi de cei dragi, formatia Prestige iti sta la dispozitie cu o adevarata echipa de muzicieni profesionisti, show-uri de exceptie si o atmosfera plina de sunet si cluoare. Experienta in evenimente de tot felul face ca Prestige Orchestra sa aiba un repertoriu flexibil pentru orice varsta si pentru orice gen de eveniment.

   Prestige Orchestra este alegerea potrivita pentru o nunta eleganta, pentru o petrecere rafinata si evenimente high class!

Locatii:

J.W. Marriott Bucuresti, Ambasad'or Otopeni, Ramada Pitesti, Bucuresti, Alpin Poiana Brasov, Imparatul Aurelian Poiana Brasov, La Seratta Otopeni, Radisson Blu Bucuresti, Iaki Mamaia, Noblesse Mamaia, Sole Bucuresti, Solange Ballroom Bucuresti, Militari Residence Ballroom Bucuresti, Regal Ballroom Bucuresti, Palatul Snagov, Ballroom Casa Casatoriilor Slatina, Restaurant Minerva Craiova, Ballroom Andra Tecuci, Aristocrat Events Hall Pipera, Metropolitan Pipera, Jubile Bucuresti, Casa Latina Bucuresti, Hotel Star Pitesti, Hotel Victoria Pitesti, Club Cortina Corbeanca, Bellagio Ballroom, Laguna Focsani, Aristocratos Constanta