» Despre noi

Cateva ganduri despre noi si componenta

Mai mult decat o formatie de nunta, Prestige Orchestra este One Band Show.

Oricat de pretentios ar fi evenimentul pe care il aveti in plan, Prestige Orchestra este formatia care va da totul pentru reusita acestuia. Cu o echipa de profesionisti, logistica de inalta calitate si nu in ultimul rand, cu un repertoriu vast, Prestige Orchestra poate destinde atmosfera in cel mai placut mod. Prestige Orchestra este formatia perfecta pentru orice tip de eveniment ,fie vorba de nunta, cocktail, lansare de produse sau aniversare de companie.

Stim cel mai bine sa intretinem atmosfera intr-un eveniment si avem toate ingredientele necesare pentru a crea amintiri memorabile!Iuliana Ghinea - voce

   "Muzica este cel mai puternic fel de magie." Marilyn Manson

   Absolventa a Liceului de Arta "Marin Sorescu" din Craiova, sectia vioara, precum si a Scolii Populare de Arta Craiova sectia canto popular. Vocea sa deosebita, de o mare finete artistica interpretativa, cu siguranta va incanta auzul si inimile dumneavoastra!
Costin Ghinea - voce & clape

  "Muzica este felul in care suna viata." Eric Olson"

   Absolvent al Liceului de Arta din Ploiesti, sectiile clarinet si respectiv pian, precum si al Scolii Populare de Arta Ploiesti, sectia canto muzica usoara/populara. In paralel a mai studiat tambalul, naiul si fluierul. Profesionalismul de care da dovada este unul de inalta clasa cultural-artistica, o emblema ce implineste aceasta scurta prezentare.
Daniel Metea - saxofon & clarinet

   "Daca nu am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica." - Emil Cioran

   Daniel este absolvent al Liceului de Arta Ploiesti sectia clarinet si al U.N.M Bucuresti. In prezent este membru in cadrul orchestrei muzicii militare(M.Ap.N)
Dan Dragomir - acordeon

   "Muzica este arta de a gandi cu sunete." - Jules Combarieu

   Indragostit de instrumentul pe care-l studiaza de cand se stie, Dan a devenit membru al trupei Prestige in anul 2012.  
Liviu Negru - chitara

"Un cantaret de jazz este un jongleur care foloseste armoniile in locul portocalelor." Benny Green

Student al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti , a participat la festivalurile de jazz de la Sibiu , Tg.Mures, Campina, Ploiesti, Bucuresti(ArCub) si in cadrul concertelor de jazz organizate de Radio Romania la Teatrul Act. 
Florian Nicolau - chitara bass

     "Muzica este poezia aerului." - Richter

Absolvent al Colegiului Național de Muzica George Enescu secția chitara. A participat de-a lungul timpului la diferite concursuri nationale si internaționale, unde a obținut numeroase premii,printre care Premiul cel mare - Sinaia International Guitar Festival si Premiul 1 - Edward Pamfil International Festival.
Dodo Valentin - clape

    "Muzica este limbajul unversal al omenirii." H.W.Longfellow

   Absolvent al Liceului de Muzica si Arte plastice ''Constantin Brailoiu'' Targu Jiu.In prezent este membru in cadrul orchestrei muzicii militare(M.Ap.N).
Cristian Cucu - trompeta

''Muzica este o revelație mai înaltă decât toată înțelepciunea și filosofia.'' Ludwig van Beethoven 

Absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. A participat la diferite concursuri nationale si internaționale, unde a obținut numeroase premii.Fiind un muzician de exceptie, a colaborat până în prezent cu multe trupe și artiști de pe piața muzicală.

 

 

 
Mirel Lita - trombon

 

 

''Viața fără muzică este ca noaptea fără stele.'' Mihai Stanciuc

Si-a descoperit dragostea pentru trombon la varsta de 11 ani, fiind incurajat de tatal sau. A absolvit Liceul de Muzica "Dinu Lipatti" din Bucuresti, obtinand numeroase premii la concursuri nationale si internationale.

In prezent, este masterand al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti la Facultatea de Interpretare Muzicala.

Ca instrumentist de muzica clasica, a colaborat cu Filarmonica "George Enescu", Filarmonica "Oltenia" Craiova, in prezent fiind artist instrumentist al Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploiesti.
Ionut Tebeica - tobe

     ''Muzica este aritmetica sunetelor.'' - Claude Debussy

Absolvent al colegiului national Nicolae Titulescu Pucioasa si ANEFS Bucuresti; Cu o vasta experienta in muzica live pe scene de toate tipurile de la concerte muzica de compozitie pana la show-uri de entertainement, se dedica instrumentului cu ambitie si perseverenta.