Loading...

Trupa nunta

Trupa cover
Home / Trupa nunta

Trupa nunta

Formatie nunta, Petreceri corporate, Receptii, Concerte

Muzica de calitate si experienta evenimentelor!

Prestige Orchestra este o formatie cu o bogata experienta in evenimentele private de orice gen, fie vorba de nunta, petrecere corporate, concert privat sau public. Prestige Orchestra este o formatie formata din artisti profesionisti care vor asigura o atmosfera unica si de neuitat in cadrul oricarui eveniment.

Show 100% Live!

Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical romanesc, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului pentru Prestige Live Orchestra.

Prestige Orchestra este singura formatie pentru evenimente cu un program artistic full live pe toata durata evenimentului. Formatia sustine show-uri cu o echipa complexa formata din trupa de cover, trupa de cabaret si grup folcloric, transormand evenimentul dumneavoastra intr-un adevarat spectacol de lumina, sunet si culoare.

Evenimente cu tematica!

Repertoriul formatiei de nunta Prestige Orchestra este vast si cuprinde toate genurile muzicale: Dance, Latino, Pop-Rock, Etno, Usoara Romaneasca, Muzica de petrecere, s.a.

Prestige Orchestra este o formatie care se pliaza pe orice gen de eveniment, in functie de preferintele si stilul propus.

In speranta realizarii unei imagini reale si adecvate despre formatia noastra, materialele de pe acest site va stau la dispozitie pentru a implini alegerea perfecta. Ele prezinta profesionalismul, talentul si daruirea acestor muzicieni, ce va ofera muzica de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.